Categorii

Culori
Marimi
Pret
lei  –  lei
  • 24.9lei
  • 39.9lei
test

De când confortul şi stilul simplu, nepretenţios, s-au ridicat la rang de legi în modă, espadrilele şi-au croit drum şi au ajuns repede până pe podiumurile de prezentare. Ele nu răspund însă doar unor directive în fashion, ci mai ales unui ideal al tuturor bărbaţilor care vor să adopte o estetică vestimentară chic , fără efort şi de maxim impact.

Concepute din pânză de bumbac, iută sau piele, cu talpă din sfoară şi faţa exterioară cauciucată, pentru a fi mai durabile, espadrilele sunt confortabile, oferă siguranţă şi, graţie materialului din care au fost confecţionate, menţin piciorul aerisit şi dau purtătorului o intensă senzaţie de bine.

Văzuţi în percepţie imediată ca pantofi joşi şi ultra comfortabili, hit al ultimelor sezoane, espadrilele vin într-o suită de culori, accesorizări şi texturi gata să satisfacă orice stil vestimentar. Ele sunt piesa forte a unei ţinute casual, alegerea firească atunci când ţi-ai propus să mergi la un festival sau să-ţi susţii frenetic echipa preferată la meciul din week-end. Tot la espadrile te vei gândi prima dată şi dacă iei în calcul următoarea ieşire la iarbă verde, unde vrei să faci impresie printr-un outfit care aminteşte de relaxarea specifică Rivierei franceze. Desigur, pe faleză, espadrilele sunt un must have, dar plaja nu trebuie să deţină monopolul: bitumul are şi el dreptul la propria-i tuşă estivală. Aşa că, în zilele caniculare, când ai proiectat o siestă la o terasă cu camarazii tăi, espadrilele alături de un tricou şi o pereche de shorts animal print rămân alegerea cea mai inspirată şi cea mai confortabilă cu putinţă. De regulă, se combină perfect cu o cămaşă albă ori cu un imprimeu în carouri şi jeansi suflecaţi, dar intră foarte bine în joc şi cu un ansamblu all denim, la care poţi adăuga, pentru un look street style de invidiat, o brăţară cu ancoră. Espadrilele nu atenuează deloc aerul rebel al ţinutei tale în nicio situaţie şi te-ar putea învăţa cu succes că nu există culori rezervate doar pentru femei, pentru că nimic nu poate limita ingeniozitatea spiritului masculin. Cu espadrilele potrivite, orice vis se transformă în plan şi orice plan prinde contur.

Totuşi, dacă ai optat pentru espadrile nu înseamnă că te-ai gândit doar la vacanţă şi la evadare. Pune-le la încercare şi le vei găsi capabile să dea o tuşă specială şi unei ţinute formale, care presupune anumite rigori. Da, deşi pare mai greu de acceptat, se pot insinua cu eleganţă în stilul tău office consacrat. Dacă ai ales o cămaşă cambrată, sub un pulover moale şi pantaloni conici, pentru o dimineaţă mai răcoroasă, prezenţa espadrilelor din piele ecologică şi cu aspect texturat e de la sine înţeleasă.

Poţi avea oricând un stil cosmopolit, urban, dar nu mai puţin casual. Respectă-ţi picioarele şi fă-le pe plac într-o pereche de espadrile uşoare. Sunt moi, comode, accesibile şi, chiar dacă vei dori să schimbi brusc regulile ţinutei, ele rămân în schemă. Pentru că sunt mereu în tendinţe şi vorbesc şi limbajul simplităţii. Numai cu espadrile poţi bifa o mulţime de trenduri într-o singură apariţie. Sigură, destinsă, cuceritoare.