1/2

Marketplace Costo

Magazinul Online marketplace Costo.ro a aparut la initiativa echipei agentiei Attitude, de a dezvolta si promova un model de magazin online, care sa ofere clientilor posibilitatea sa-si faca cumparaturile online intr-un singur magazin, cu un singur cos de cumparaturi si un singur cont, dar in acelasi timp sa faca parte dintr-o comunitate online, in care sa-si poata impartasii opiniile si sa aiba acces la comentariile membrilor despre produsele si serviciile pe care doresc sa le achizitioneze.

Am lansat costo.ro in 2016, cu scopul de a deveni unul dintre cele mai importante magazine online din Romania, cu cele mai mici preturi, cele mai mari reduceri si cele mai bune oferte! Va oferim toate uneltele necesare pentru ca dvs sa economisiti, micsorand costurile lunare si anuale, prin achizitionarea online de produse si servicii, la cele mai mici preturi.

Economisesti inteligent prin costuri mici

Prin includerea unei game diversificate de produse si servicii intr-un singur site, clientul are posibilitatea sa compare preturile produselor sau a serviciilor, profitand astfel de cumparaturi la preturi mici si de cele mai bune oferte.

Un singur cont, un singur cos de cumparaturi, o singura plata !

Cu ajutorul costo.ro nu mai este necesar sa va faceti cumparaturile pe 10 site-uri diferite, fiind nevoit sa creati 10 conturi, sa faceti 10 plati si la final sa realizati ca puteati cumpara la preturi mai mici.

Clientii nostri au garantia cumparaturilor la cele mai mici preturi, a celor mai bune servicii, si beneficieaza zilnic de promotii si reduceri.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este de a ajuta fiecare client sa profite la maxim de bugetul lui. Reusim acest lucru, oferind clientilor servicii online gratuite care sa le permita sa compare o gama larga de produse si servicii, pentru a gasi cele mai bune oferte la cele mai mici preturi.

Clientii Costo.ro pot cauta si compara produse si servicii, in functie de preturi si caracteristici, si isi pot face cumparaturile intr-un singur site, cu un singur cont, si un singur cos de cumparaturi. Incercam astfel sa va economisim timp si bani, de fiecare data cand sunteti "la cumparaturi" de produse si servicii.

Servicii gratuite pentru clientii nostrii

Serviciile noastre sunt gratuite pentru vizitatorii si clientii costo.ro. Veniturile noastre sunt generate in principal din comisioanele percepute catre furnizorii de produse si servicii, pentru vanzarile generate prin site-ul nostru.

Pentru magazinle online prezente pe site-ul costo, ne straduim sa oferim cele mai buna strategii de promovare si vanzare, pentru a atrage si mentine un numar cat mai mare de cumparatori online, in toate categoriile de produse si servicii din costo.ro.