1/2

Termeni şi Condiţii de Utilizare

Prezentul acord Termeni şi Condiţii de utilizare ( "Termeni de utilizare" ) se aplică la utilizarea site-ului Costo.ro situat la https://www.costo.ro ( "Site-ul" ). Site-ul este proprietatea Costo Online Srl (împreună cu companiile sale afiliate ). Înainte de a finaliza o comandă, trebuie mai întâi sa va registrati și să aveți un cont de client ( "Contul meu" ). Pentru orice comanda, cand dati CLICK "Am citit, ÎNŢELEG ŞI SUNT DE ACORD CU TERMENII DE UTILIZARE", inseamna ca SUNTEŢI DE ACORD CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE.

DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD, nu faceţi clic pe buton şi NU utilizati acest site.

Costo.ro îşi rezervă dreptul, la discretia sa, de a modifica, adauga sau elimina portiuni din aceast acord Termeni de utilizare, in orice moment. Este responsabilitatea dvs. de a verifica acest acor Termenii de utilizare de fiecare dată înainte de a comanda de pe acest site. Utilizarea in continuare a site-ului după afişarea modificărilor va însemna că sunteţi de acord cu modificările. Sunteţi de acord ca toate achiziţiile dumneavoastră ulterioare vor fi în conformitate cu termenii şi condiţiile acestui acord Termeni de Utilizare, care se aplică până când vom modifica Termenii de utilizare, şi dupa, în conformitate cu Termenii de utilizare astfel modificati. Atâta timp cat sunteti de acord cu Conditiile de utilizare şi orice astfel de modificari, Costo.ro iti garanteaza tie ( "utilizator final" ) personal, ne-exclusiv, ne -transferabil, ne-sublicentiat, privilegiul limitat pentru a intra şi de a folosi site-ul.

1. Conţinutul, Drepturi de autor şi Mărci Inregistrate. Tot continutul media (descărcat sau probe), software, text, imagini, grafice, interfete utilizator, muzică, clipuri video, fotografii, marci, logo-uri, creatii şi alte tipuri de conţinut de pe site (colectiv, "Continut" ) , inclusiv, dar nu limitat la design, selectarea, aranjarea, şi coordonarea unui astfel de Conţinut de pe Site este proprietatea sau licentiat de catre sau la Costo.ro, şi este protejat prin drepturi de autor şi legile comerciale, precum şi diverse alte legi despre drepturi si proprietati intelectuale. Cu excepţia cazurilor expres prevăzute în prezentul acord Termenii de utilizare, nici o parte de conţinut a site-ului nu poate fi reprodus, inregistrat, retransmis, vândut, închiriat, difuzat, distribuit, publicat, încărcat, postat, afişat public, modificat , digitalizat, tradus sau transmis in orice fel şi mediu catre alt computer, website sau alt mediu pentru orice scop comercial, fără acrodrul in prealabil, expres sau în scris al Costo.ro. Cu excepţia celor prevăzute în mod expres aici, nu se acordă nici un drept sau licenta, drepturi de autor, secretele comerciale, drepturile de publicitate sau trademarks( mărci comerciale) cu privire la orice conţinut din acest site, iar Costo.ro îşi rezervă toate drepturile care nu au fost în mod expres acordate. Costo.ro denunta in mod expres orice responsabilitate şi răspundere pentru utilizărea de către dumneavoastră a oricărui conţinut obţinut de pe sau în legătură cu site-ului.

Costo.ro este mărca comerciala sau marca de servicii ale Costo Online Srl. Toate elementele grafice personalizate, pictograme, logo-uri şi nume de servicii sunt mărci înregistrate, mărci comerciale sau mărci de servicii ale Costo Online Srl. Toate celelalte mărci comerciale sau mărci de servicii sunt proprietatea deţinătorilor lor. Utilizarea oricărei mărci comerciale sau sau marci de servicii apartinand Costo.ro, fără consimtamantul scris al Costo.ro este strict interzisă.

2. Inregistrarea; Contul Clientului; Utilizarea site-ului. Anumite servicii oferite pe sau prin intermediul site-ului vă solicită mai întâi să deschideţi un Cont: Contul meu. Sunteti responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii informaţiilor din Contul meu, inclusiv parola ta, şi pentru toate activităţile care au loc prin utilizarea contului dvs.. Sunteţi de acord să notificati imediat Costo.ro, pentru orice utilizare neautorizată a contului de utilizator sau a parolei, sau orice alta incalcare a securitatii. Aţi putea fi tras la răspundere pentru pierderile suferite de Costo.ro sau orice alt utilizator al site-ului, datorită utilizarii parolei sau contului de client de catre alta persoana. Nu aveţi dreptul să utilizaţi cont-ul de client sau parola altcuiva. Nu aveţi dreptul să încercaţi să obţineţi acces neautorizat pe site. Daca încercaţi să faceţi acest lucru, sai ajutati pe altii in astfel de tentative, sa le oferiti informatii sau instrucţiuni, software sau instrumente pentru acest scop, atunci Contul meu dumneavoastra va fi inchis si accesul blocat. Sunteţi de acord să ne oferiti informaţii corecte, actuale si complete despre tine si despre datele de facturare, cum vi se solicită procesul de înregistrare. Puteţi actualiza orice fel de informaţii in Contul meu, să adaugati un card de credit diferit pentru a efectua plata, sau a modifica data de expirare pe cardul dvs. de credit, făcând clic pe butonul Contul meu şi selectând link-ul corespunzător. Nu puteti folosi nici un dispozitiv automat, program, algoritm sau metodologie, sau orice alt proces manual similar sau echivalent, pentru a accesa, cumpara, copia, incerca, testa sau monitoriza orice portiune a site-ului sau orice Continut, sau în orice alt mod reproduce structura de navigare sau prezentarea Site-ului sau orice Conţinut, să obţineti sau să încercati să obţineti prin orice mijloc orice materiale, documente sau informaţii care nu sunt puse intentionat la dispoziţie prin intermediul site-ului. Sunteţi de acord că nu veţi intreprinde nici o acţiune care impune o sarcină ne-rezonabilă sau disproporţionat de mare pe infrastructura site-ului sau la oricare dintre sistemele sau reţelele care conţin sau sunt conectate la Site.

Sunteti de asemenea de acord că Costo.ro poate, la discreţia sa şi fără o notificare prealabilă catre tine, termina accesul dvs. la Site şi la Contul meu pentru orice motiv, inclusiv, si fara limitare: (1) încearcă să obţină acces neautorizat la site sau ii ajuta pe altii să facă acest lucru, (2) evitarea sistemelor software de securitate care limitează utilizarea sau protejeaja orice Conţinut, (3)întrerupere sau modificarea materialelor site-ului sau orice serviciu oferit pe sau prin intermediul Site-ului, (4) încălcări ale prezentului acord Conditii de utilizare, (5) eşecul de a plăti pentru cumparaturi, (6) încălcarea drepturilor de autor, suspectate sau reale, (7) dificultăţi operaţionale neprevăzute, sau (8) cererile venite de la organele legii sau de alte agentii guvernamentale. Sunteţi de acord că Costo.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru terminarea accesului dvs. la Site.

3. Consimţământul Pentru colectarea, utilizarea şi divulgarea informaţiilor dumneavoastră personale. Descrise în Politica noastră de confidenţialitate, ( click aici pentru a vizualiza), trebuie să ne oferiti anumite informaţii de identificare personală pentru a utiliza site-ul nostru, inregistra, şi pentru a face cumparaturi. Condiţia principala inainte de a va înregistra pe site-ul nostru sau de a face orice achiziţie de produse şi / sau servicii sau efectua orice tranzacţii, este sa ne asigurati că aţi citit mai intai Politica noastra de confidentialitate si ca sunteti de acord cu colectarea, utilizarea şi divulgarea de informaţii personale şi non-personale aşa cum este descris în Politica noastră de confidenţialitate. Termeni şi condiţiile din Politica noastră de confidenţialitate se vor modifica din timp în timp, şi ca o condiţie de navigare a site-ului, folosirea oricaror funcţii sau cumpărarea de produse si servicii, sunteţi de acord că ati revizuit Politica noastră de confidenţialitate, înainte de a face orice achiziţii iniţiale sau ulterioare.

În timp ce Costo.ro ia măsuri rezonabile pentru a proteja şi pentru a preveni accesul neautorizat la informatiile dvs. personale, nu putem fi responsabili pentru actele celor care au acces neautorizat. IN NICI UN CAZ COSTO.ro SAU AFILIATII SĂI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE (FIE pe cale de CONSECINTA, DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU ALTFEL) REZULTATE DIN SAU ÎN ORICE FEL IN LEGATURA CU, accesul unui terţ NEAUTORIZAT LA informatiile personale, indiferent dacă asemenea prejudicii sunt bazate pe un contract, răspundere strictă sau alte teorii de răspundere, şi DE ASEMENEA, INDIFERENT DACĂ COSTO.RO a informat real sau presupus că daunele sunt posibile

4. Consimţământul pentru comunicarea noastră cu tine prin e-mail. Prin stabilirea unui Cont de client cu noi, şi de fiecare dată când faceţi o achiziţie prin intermediul site-ul nostru, acordati permisiunea Costo.ro să vă contacteze la adresa de e-mail. Pentru a nu mai primi e-mailurile noastre de marketing, trimite un e-mail la newsletter@costo.ro sau urmaţi procedurile de dezabonare stabilite în e-mailuri de marketing.

5. Condiţii de vânzare şi condiţiile de plată. Pentru a achiziţiona orice bunuri şi / sau servicii pe site-ul nostru, trebuie să aveti cel puţin optsprezece (18) ani. Înainte de achiziţionarea de bunuri sau servicii pe site-ul nostru, trebuie să ne furnizati informaţii de plată si livrare, inclusiv toate caracteristicile următoare in cazul platii cu cardul: (i) numele dvs. aşa cum apare pe card, (ii) numar de credit de card, (iii) tipul cardului de credit, (iv) data de expirare şi (v) orice numere sau coduri de activare necesare pentru a debita cardul dvs. Prin trimiterea acestor informaţii care noi, sunteţi de acord ca dumneavoastra ne autorizati sa va debitam cardul dvs. oricand, dar în termen de maxim treizeci (30) de zile de la autorizarea platii cu cardul de credit. Toate vânzările de produse si servicii sunt finale. Toate taxele acestor vânzări nu sunt rambursabile.

6. Taxe si Impozite. Sunteţi de acord să plătiţi toate taxele şi cheltuielile suportate în legătură cu achiziţiile dvs., la rate în vigoare în cazul în care taxele au fost facturate catre dvs. Sunteti responsabil pentru plata oricăror taxe guvernamentale impuse pentru achiziţiile dvs., inclusiv, dar nu limitat la, taxe de vânzare, de utilizarea sau taxa de valoare adăugată (TVA).

7. Politica de acceptare a comenzii. Primirea unui formular electronic sau de altă natură de confirmare a comenzii nu reprezintă acceptarea noastra pentru comanda dvs., şi nici nu constituie o confirmare din partea noastră de a vinde. Costo.ro îşi rezervă dreptul în orice moment după primirea comenzii dvs. de a accepta sau refuza comanda pentru orice motiv. Comanda dumneavoastra va fi socotita acceptata de către Costo.ro, in momentul livrarii produselor sau dupa prestarea de servicii, pe care le-aţi comandat. Riscurile de pierdere trec asupra ta dupa livrarea la un transportator (curier). Toate comenzile plasate cu valoare de peste 5000.00 Lei (Ron) trebuie să obţină pre-aprobare, cu o metodă acceptabilă de plată, cum este stabilit de fiecare furnizor de produse si servicii şi de departamentul nostru de evitare a fraudei. Putem solicita verificări suplimentare sau alte informaţii înainte de a accepta orice comanda.

8. NU NE Asumam Responsabilitatea vanzarii produselor sau a serviciilor cu preturi eronate . Costo.ro are dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele şi / sau servicii afisate la un preţ incorect, sau care conţin orice alte informaţii incorecte sau erori tipografice. Costo.ro trebuie să aibă dreptul de a refuza sau anula orice comanda fie ca plata a fost sau nu confirmată cu cardul dvs.. În cazul în care cardul dvs. a fost deja creditat pentru achiziţionarea şi comanda dumneavoastră este anulata, Costo.ro eliberează imediat un credit in contul dvs. de card egal cu valoarea creditata pentru comanda.

9. Modificările la preţurile sau Termeni de plata. Costo.ro isi REZERVA DREPTUL, în orice moment, de a schimba preţurile şi metodelor sale de PLATA pentru produse sau serviciile vândute, cu efect imediat după postarea pe site-SAU PRIN E-MAIL TRIMIS CATRE DVS.

10. Comparaţii de preţ, "Pret de Lista" si "Economisesti". Comparaţiile de preţuri pot fi facute in tot site-ul pentru a indica sumele relative economisite in comparatie cu alte preţuri. "PREŢUL DE LISTA" este preţul de vânzare cu amănuntul sugerat de către furnizorii noştri. Nu facem nici o comunicare că un număr substanţial din aceste produse au fost vândute sau oferite spre vânzare la preţul de listă. Preţurile reale de vânzare cu amănuntul în zona dvs. pot fi substanţial diferite. Pentru ca noi oferim produse spre vanzare pe internet la nivel naţional, nu este posibil să ştim dacă produsele de pe site-ul nostru sunt vândute la preţul de listă, în orice localitate, sau la un anumit moment "Economisesti" reflectă diferenţa dintre preţul nostru şi lista de preţuri a furnizorilor. Deoarece preţul de listă poate fi diferit fata de preţurile reale de vânzare cu amănuntul în zona dumneavoastră, nu puteţi realiza de fapt o economie egala cu suma noastra şi poate doriti să faceti o comparaţie exactă prin verificarea preţurilor de la alti comercianţii de pe internet sau cu amănuntul din localitatea dvs înainte de acumpăra de pe site-ul nostru.

11. Garantia, Service şi Suport pentru produsele vandute. Toate cererile pentru serviciul tehnic şi de suport trebuie făcute direct la producător, în conformitate cu termenii şi condiţiile lor.

12. Despagubiri. Sunteti de acord sa despagubiti Costo.ro, furnizori de produse si servicii, alţi utilizatori finali, distribuitori, directorii şi angajaţii de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii rezonabile ale avocatilor , făcute de orice terţă parte, care decurg din sau in legatura cu incalcarea de catre dvs. a acestor Termeni de Utilizare, sau incalcarea de catre dvs a oricarei legi, regulament sau ale drepturi ale terţilor.

13. Garantii. SITE-ul, produsele, serviciile, CONTINUTul, download-uri digitale, SOFTWARE,Creatiile, datele şi informaţii SUNT OFERITE "CA ATARE". Toate produsele fizice vandute prin si de Costo.ro sunt garantate impotriva defectelor materiale pentru paisprezece (14) ZILE DE LA DATA DE FACTURARE.

14. LIMITAREA RASPUNDERII. RISCul REZULTAT DIN UTILIZAREA SITE-ULUI, UTILIZAREA DE ORICE PRODUSE SI / SAU SERVICIILE OFERITE PE SAU IN LEGATURA CU SITE-UL, SI / sau utilizarea de orice conţinut şi / sau descărcări DIGITALE este al Dumneavoastra . IN NICI UN CAZ Costo.ro SAU Partenerii, Furnizorii SĂI SAU ORICE Reprezentant, DIRECTOR, angajat, agent sau AFILIAT NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE CONSECINŢĂ, INCIDENT, DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, PUNITIVE, SAU ALTE TIPURI DE DAUNE (INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT, întreruperea afacerii, pierderi de informaţii, SAU ALTE PIERDERI PECUNIARE) care decurg din prezentul TERMENI si Conditii DE UTILIZARE SAU UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE a ORICaror PRODUSE, SERVICII, conţinut şi / sau download-uri digitale, CU INTARZIERE SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE a site-ului Costo.ro sau a serviciilor conexe, furnizarea SAU NEFURNIZAREA de produse sau servicii, SAU PENTRU ORICE INFORMATII, SOFTWARE, PRODUSE, servicii şi conţinut OBŢINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI, SAU ALTFEL REZULTATE DIN UTILIZAREA SITE-ULui Costo.ro fie bazate pe contract, PREJUDICIU, NEGLIJENŢĂ, RĂSPUNDERE STRICTĂ SAU altfel, chiar dacă Costo.ro A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. Nu trebuie sa intelegeti sau subintelegeti orice altceva din aceast acord TERMENI DE UTILIZARE sau din informatiile postate pe site-ul, RĂSPUNDERE maximă pe care Costo.ro o va avea,SE va LIMITA LA ORICE sume efectiv plătite catre Costo.ro de către utilizatorul final. Informatiile despre COMANDA cum ar fi adresa de facturare sau adresa de livrare care sunt inexacte sau incomplete pot conduce la întârzieri care nu trebuie să fie responsabilitatea Costo.ro. Recunoaşteţi şi sunteţi DE ACORD CA limitările de răspundere, GARANŢIIle Legale şi limitele stipulate ina cest DOCUMENT REPREZINTĂ O alocare inseparabilă de risc (inclusiv, FĂRĂ A SE LIMITA, în caz de încălcare TOTALa şi fundamentala al acestor Termeni de Utilizare), care este o parte esenţială la BAZA negocierii între părţi.

15. Politica de terminare privilegiile pentru încălcarea drepturilor de autor. În conformitate cu legile de autor in vigoare in Romania, Costo Online Srl va rezilia contul oricărui client, sau vanzator (vendor) care isi foloseste privilegiilor sale pentru a transmite în mod ilegal material protejat de copyright fără licenţă, fara a avea dreptul legal de a face acest lucru. După notificarea corespunzătoare de către titularul dreptului de autor sau a agentului său catre Costo.ro şi confirmarea mai târziu, prin hotărâre judecătorească sau o admitere de către client că contul sau a fost un instrument de încălcare a legilor, Costo.ro va rezilia contul clientului. Cost.ro poate, de asemenea, la discreţia sa decide să rezilieze privilegiile unui client inainte de acel moment în cazul în care are convingerea clara că încălcarea legilor a avut într-adevăr loc. Costo.ro respectă proprietatea intelectuală a altora si cerem tuturor să facă acelaşi lucru. Dacă credeţi că drepturile dvs. de autor au fost încălcate prin intermediul site-ului Costo.ro, vă rugăm să contactaţi "Departamentul juridic", prin fax la (021) 569-7187, sau la adresa:

Contact: Departamentul Juridic,Costo Online Srl

Sos. Mihai Bravu, nr. 327 B

Bucuresti, RO 010121

Orice notificare scrisa care descrie activităţii ilicite trebuie să includă următoarele informaţii:

  • O semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate să acţioneze în numele proprietarului unui drept de autor care este presupus a fi încălcat;
  • O descriere a materialelor ce se presupune că încalcă aceste drepturi;
  • O descriere a locatiei de pe site unde se afla materialul, care se presupune că încalcă aceste drepturi; Informaţii suficiente pentru a ne permite să vă contactam, cum ar fi adresa dvs, numărul de telefon şi adresa de e-mail;
  • O declaratie din partea dumneavoastra ca sunteti sigur ca utilizarea materialului in litigiu nu este autorizată de către titularul dreptului de autor, agentul său sau alti detinatori ale acestor drepturi de proprietate, sau de lege; şi
  • O declaratie din partea dumneavoastra că informaţiile de mai sus sunt exacte, şi sub pedeapsa pentru sperjur, ca sunteti detinatorul drepturilor de autor sau autorizat să acţionati în numele proprietarului dreptul exclusiv a cărui drept este presupus a fi încălcat.

16. Condiţii suplimentare. Următoarele politici sunt încorporate în prezentul acord prin referinţă şi furnizează termeni si conditii suplimentare referitoare la serviciile specifice oferite pe site:

  • Acordul cumparatorului
  • Acordul vanzatorului
  • Politica de Returnare

Fiecare dintre aceste politici pot fi modificate din când în când şi sunt active imediat dupa ce am afisat schimbările pe site. În plus, atunci când se utilizează anumite servicii pe Site, sunteţi de acord că vă supuneti oricarei politici postate sau reguli aplicabile în serviciile pe care le utilizaţi prin intermediul site-ului, care pot fi modificate din timp în timp. Toate aceste politici afisate sau reguli sunt încorporate prin referinţă în prezentul acord.

17. General. Nici o întârziere sau eşec de a lua măsuri în conformitate cu aceşti Termeni de Utilizare va constitui renunţarea de către Costo.ro de orice prevedere a acestor Termeni de Utilizare. Daca orice prevedere a acestor Termeni de Utilizare este nulă sau inaplicabilă conform legislaţiei în vigoare, este, în acest sens, consideră că executorie în cea mai mare măsură posibilă (şi disociabila în momentul in care folosirea este complet inaplicabilă), iar restul prevederilor acestui acord Termeni de Utilizare vor continua sa fie în vigoare şi efect. Orice cerere în temeiul acestor Termeni de utilizare trebuie să fie trimisa în termen de un (1) an de la cauza prejudiciului. Acest Termeni de utilizare este guvernat de legile Statului Romania, prin aplicarea dispoziţiilor legi. Sunteţi de acord cu competenţa exclusivă a instanţelor de stat din Romania. Aceasti Termeni de utilizare vi se adreseaza personal şi nu pot fi transferati, cesionati sau delegati catre oricine altcineva. Orice încercare a ta de a cesiona, transfera sau delega aceste Conditii de utilizare este nulă şi neavenită. Costo.ro poate atribui aceasti Termeni de utilizare fără acord sau notificare. Aceste Conditii de utilizare (inclusiv toate documentele expres incluse si la care se face referinta inprezentul document, inclusiv, dar nu limitat, la regulile de utilizare relevante) constituie acordul complet şi exclusiv între Costo.ro şi dumneavoastră şi înlocuieşte toate înţelegerile anterioare pe cale orală sau în scris, comunicaţiile sau acordurile care nu sunt incluse aici.

Modificat: Octombrie 16, 2017