Categorii

Culori
Marimi
Pret
lei  –  lei
  • 29.9lei
  • 139.9lei
test

Pantofi Sport Barbati

- 27%
95 lei 69 lei
- 15%
129 lei 110 lei
- 15%
129 lei 110 lei
- 17%
95 lei 79 lei
- 6%
95 lei 89 lei
- 21%
95 lei 75 lei
- 22%
50 lei 39 lei
- 23%
129 lei 99 lei
- 16%
129 lei 109 lei
- 32%
95 lei 65 lei
- 23%
129 lei 99 lei
- 6%
95 lei 89 lei
- 27%
95 lei 69 lei
- 34%
65 lei 43 lei
- 16%
129 lei 109 lei
- 27%
95 lei 69 lei
- 16%
129 lei 109 lei
- 23%
129 lei 99 lei
- 22%
50 lei 39 lei
- 23%
129 lei 99 lei

Noi, bărbaţii, suntem convinşi că am fost născuţi ca să ne mişcăm. Şi nimic nu ne susţine mai mult acest impuls de a fi mereu în mişcare decât o pereche de pantofi sport. Ei acoperă excelent exigenţele unui lifestyle modern, în care utilitatea şi confortul sunt la fel de importante ca designul, iar calitatea e o condiţie absolut obligatorie.

Orice bărbat preferă pantofii sport pentru că sunt extrem de versatili, indiferent de sezon. Există variante tip cizmă, pentru perioadele geroase, când producătorii vin cu soluţii tehnice care îi menţin waterproof, izolaţi cu mult grip, pentru aderenţă pe gheaţă şi dotaţi cu înveliş special în interior, pentru a menţine piciorul încălzit. Iar, pentru sezonul estival, furnizorii ne pun la dispoziţie pantofi sport care nu acoperă glezna aproape deloc şi se potrivesc perfect cu bermude şi cămăşi uşoare, fiindcă sunt extrem de light, foarte durabili şi flexibili în timpul mersului.

Deşi consacraţi prin nume activităţilor recreative care presupun degajare şi dinamism, pantofii sport, indiferent dacă vorbim de adidaşi sau bascheţi, pot fi asociaţi, conform trendurilor de ultimă oră, nu doar la ţinutele casual, ci şi la cele office. Un adevărat om de branding, îmbrăcat în adidaşi din piele, într-o culoare sobră, va fi în mod cert respectat o dată în plus pentru degajarea cu care lucrează. Şi apoi bărbaţii sunt construiţi anume pentru a eluda regulile, chiar şi pe cele mai restrictive, nu?

Articolele de încălţăminte sport sunt un must have al ultimelor sezoane, în mai toate ţinutele streetware care degajă un vibe urban. Şi se pot asorta atât de uşor, din simple raţiuni de scop sau de stil. Fieşte, o pereche de adidaşi va fi întodeauna pusă în valoare alături de jeansi si va fi de-a dreptul în elementul ei în compania unui treining, pentru meciul pe care l-ai planificat cu prietenii, dar nu va face nazuri câtuşi de puţin nici alături de o salopetă de serviciu.

Cu o încălţăminte confortabilă şi rezistentă poţi fi trendy în drum spre sală, rămânând sigur în acelaşi timp că antrenamentele vor merge ca pe roate. Doar pantofii sport îţi fac parte generos de un sprijin plantar flexibil, care acordă tălpii un balans mai bun şi o arcuire laterală, pentru un plus de suport şi confort. Iar modelele slip on, fără şireturi, cu alura lor specifică, alungită, care imită forma piciorului sunt şi foarte uşor de încălţat.

Pantofii sport pot fi îmbinarea perfectă între funcţie şi formă, în stilul pe care îl vrei. Îi găseşti în variante unicolor sau în tonuri neon, pentru că un bărbat e mereu îndrăzneţ şi când e vorba de sectorul cromatic. Nuanţele metalizate şi conceptul de adidas, practic şi comod, e o asociere cu adevărat insolită, dar designerii ne dau asigurări că pantofii sport cu peliculă metalizată sunt garanţia oricărei ţinute chic.

Din sala de fitness în zona office, pantofii sport au ajuns de pe runway pe stradă şi chiar pe covorul roşu. Nu pot lipsi nici din garderoba ta, pentru că ei sunt garanţia libertăţii de mişcare. Iar pentru un bărbat, ea are un singur izvor: libertatea de gândire.