Categorii

Culori
Marimi
Pret
lei  –  lei
  • 88.5lei
  • 88.51lei
test

Una dintre cele mai mari provocări pentru femeia de oriunde şi de oricând au fost cu siguranţă papucii cu toc. Pentru că lasă călcâiul la vedere şi-i asociază tocuri de diferite forme şi mărimi, ei provoacă piciorul la un rafinat test de echilibru în mers. Fiindcă tendinţa tălpii e să gliseze în faţă, purtatrea papucilor cu toc activează întotdeauna mecanisme instinctive de recul plantar, pe care fiecare femeie adoră să-şi exerseze măiestria.

Respectând nostalgic şi cu sfinţenie îndepărtatele lor origini olandeze, deşi gurile re(be)le spun că nici romanilor nu le-ar fi fost străini, papucii cu toc s-au lansat, de o bună bucată de vreme, într-o adevărată cruciadă de cucerire a fanilor celor mai stilate outfit-uri . Urmând moda cizmelor şi a sandalelor care şi-au învins stigmatul de încălţăminte sezonieră, ei se adaptează dezinvolt la o suită de outfit-uri stilysh, după gustul purtătoarelor: astfel, o pereche de pantaloni albi şi evazaţi şi o jachetă verde, pe placul primăverii, se pot lăsa inspirat la mâna pantofilor cu toc. Ştii numaidecât că sunt prieteni la cataramă cu anotimpul cald şi pot face atunci ce-ţi doreşti tu cel mai mult şi ce ştiu ei cel mai bine: furnizează centimetri în plus. Probabil presimţi deja că s-ar simţi onoraţi să acompanieze un top lejer cu print şi o fustă midi cu acelaşi imprimeu, iar tu ţi-ai putea descoperi virtuţi de fotomodel.

Papucii cu top se lasă frumos evidenţiaţi şi de rochii înflorate sau de fuste lungi, gipsy, pentru un look ultracolorat. Achiziţionându-i, îţi poţi păstra intact şi apetitul pentru risc: nu e necesar să renunţi la nunaţe neutre ori la stilul minimalist, doar asociază animal printul, plasa şi blana, cu papuci cu toc, iar ţinuta ta va spulbera banalul într-o clipă. Iar dacă-ţi dă târcoale gândul să-i iei în calcul la petrecerea dintre ani, te asigurăm că pot fi şi piesa care face jocurile într-o ţinută glam.

Boemii papuci cu toc se înfrăţesc uşor şi cu atât de modernii blugi girlfriend : vei împăca astfel repede şi confortul celor din urmă, şi sportul de înălţime al celor dintâi.

Nu poţi fi niciodată în pas cu moda, dacă nu adori să te joci, iar pantofii cu toc îţi aruncă mănuşa în cazul în care îndrăgeşti rochiţele mini şi vrei un stil fresh, dacă într-o zi preferi un look mai şcolăresc sau ţi-ai amintit brusc că sarafanul se înscrie între item-urile favorite ale multor anotimpuri.

Asemenea ţie, papucii cu toc se dau în vânt după culori şi accesorii variate. Oferta noastră ţi-i aduce aproape, confecţionaţi din materiale diferite şi într-o largă varietate de modele: în nuanţe aprinse, dar şi în tonuri cuminţi, în combinaţii cromatice fistichii, cu barete şi ţinte metalice, ciucuri şi capse decorative, cu perle şi broderii cheeky sau alte detalii subtile de maxim efect.

Dacă altădată ar fi părut improbabilă o competiţie loială cu pantofii, regii consacraţi ai eleganţei, astăzi papucii cu toc au dovedit tot mai clar că pot fi adversari redutabili, gata oricând să asume dezinvolt un transfer de putere. Testează-le arsenalul şi potenţialul. Fotomodele consacrate le-au dat votul lor de încredere. Dar ei se dau în vânt după al tău. Pune-i la încercare!